دانش اموزی سر کلاس ریاضی خوابش برد .وقتی زنگ مدرسه به صدا در امد،او هم بیدار شد.به تخته سیاه نگاه کردو دو سوال روی تخته را در دفترچه یاداشت کرد.گمان کرد که این سوال ها تکلیف اوست .به خانه بازگشت.سپس تمام بعد ظهر را تا شب روی مسئله ها کار کرد. مطمئن بود اگر مسئله ها را حل نکند نمره ی کلا سی اش را از دست می دهد .او نتوانست حتی یک سوال را حل کند اما تا پایان هفته به تلاشش ادامه داد . سر انجام پاسخی برای یکی از سوال ها یافت وبه کلاس ارائه کرد. معلم بسیار تعجب کرد . دانش اموز ترسید از اینکه مبادا کم کاری کرده یا خیلی دیر کارش را تحویل داده باشد. اما معلوم شد که او توانسته مسئله ای را حل کند که گمان می کردند حل نشدنی است. فرماندهان قدرت فکر می کنید او چه گونه توانست مسئله را حل کند ؟ او کاری را با موفقیت انجام داد که گمان می کردند غیر ممکن است .نه تنهاد باور داشت حل مسئله ممکن است ،بلکه باور داشت اگر مسئله را حل نکند نمره ی کلاسی اش را از دست می دهد .اگر او می دانست که این مسئله حل نشدنی است هرگز پاسخی برایش نمی یافت. بارها همانند فرماندهان ،ذهن مارا کنترل می کنند. زمانی که درست بودن مو ضو عی را باور داریم ،ذهن ما نا خود اگاه،به سوی درست بودن آن موضوع هدایت می شود.اگر باورهایمان را تحت کنترل در آوریم،ان وقت باورهایمان می توانند ما را همانند قدرتمندترین نیروها در ساختن بهترین زندگی یاری کنند.
جان آساروف
ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½: فاطمه کاویانی |
چهارشنبه 87 فروردین 14 ساعت 10:53 صبح
|
|
ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ ï؟½ï؟½ï؟½
|
برای توضیح هر چه بهتر عوامل پیشرفت و پیروزی انسان بهتر است ابتدا تاثیر داشتن
صبر را بیان نمایم:
انواع صبر
1-صبر بر اطاعت،یعنى شکیبایى در برابر مشکلاتى که در راه اطاعت وجود دارد. 2-صبر بر معصیت،یعنى ایستادگى در برابر انگیزه هاى نیرومند و محرک گناه. 3-صبر بر مصیبت،یعنى پایدارى در برابر حوادث تلخ و ناگوار و عدم برخورد انفعالى وترک جزع و فزع. «صبر»از مهمترین ارکان ایمان است،امیر مؤمنان على علیه السلام موقعیت صبر را در
برابرایمان،همانندموقعیت سر نسبت به بدن مى دانند در قرآن مجید نیز کمترموضوعى را مانند صبر مورد تاکید قرار داده است.حدود هفتاد آیه،از صبر سخن به میان آمده که بیش از ده مورد آن به شخص پیغمبر اسلام صلى الله علیه و اله اختصاص دارد. قرآن براى صابران،اجر فراوانى قائل شده، «انما یوفى الصابرون ?)اجرهم بغیرحساب » و کلید ورود بهشت،صبر و استقامت شمرده شده است،آنجا که مى گوید: «فرشتگان بر در بهشت به استقبال مى آیند و به آنها مى گویند:«سلام علیکم بما صبرتم فنعم عقبى الدار ،سلام بر شما به خاطر صبر و استقامتتان،چه نیکو است سر انجام آن سراى جاویدان » (2) در حدیث معروف نبوى که در بحث هاى آینده به آن اشاره خواهد شد،صبر نیمى از ایمان شمرده شده است. با این اشاره به سراغ آیات قرآن مى رویم و تعبیرها و تاکیدهاى قرآن را در مساله صبر،مورد توجه قرار مى دهیم. 1- ...انا وجدناه صابرا نعم العبد انه اواب (سوره ص،آیه 44) 2- و جاءوا على قمیصه بدم کذب قال بل سولت لکم انفسکم امرا فصبر جمیل و الله المستعان على ما تصفون (سوره یوسف،آیه 18) 3- و اسماعیل و ادریس و ذا الکفل کل من الصابرین (سوره انبیاء،آیه 85) 4- قال انک لن تستطیع معى صبرا (سوره کهف،آیه 67) 5- ...قال الذین یظنون انهم ملقوا الله کم من فئة قلیلة غلبت فئة کثیرة باذن الله والله مع الصابرین (سوره بقره،آیه 249) 6- فاصبر کما صبر اولو العزم من الرسل و لا تستعجل لهم کانهم یوم یرون مایوعدون لم یلبثوا الا ساعة من نهار... (سوره احقاف،آیه 35) 7- فاصبر صبرا جمیلا (سوره معارج،آیه 5) 8- یا ایها الذین آمنوا اصبروا و صابروا و رابطوا و اتقوا الله لعلکم تفلحون (سوره آل عمران،آیه 200) 9 - یا ایها الذین آمنوا استعینوا بالصبر و الصلوة ان الله مع الصابرین (سوره بقره،آیه 153) 10- قل یا عبادى الذین آمنوا اتقوا ربکم للذین احسنوا فی هذه الدنیا حسنة و ارض الله واسعة انما یوفى الصابرون اجرهم بغیر حساب (سوره زمر،آیه 10) 11- سلام علیکم بما صبرتم فنعم عقبى الدار (سوره رعد،آیه 24) 12- اولئک یجزون الغرفة بما صبروا و یلقون فیها تحیة و سلاما (فرقان،75) 13- و لنبلونکم بشى ء من الخوف و الجوع و نقص من الاموال و الانفس و الثمرات و بشر الصابرین (سوره بقره،آیه 155) 14- ...و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر (سوره عصر،آیه 3)
ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½: فاطمه کاویانی |
چهارشنبه 87 فروردین 14 ساعت 10:53 صبح
|
|
ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ ï؟½ï؟½ï؟½
|
حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، در دیدار پرشور هزاران نفر از معلمان، «تعلیم و معلمی» را حقیقتی بسیار باعظمت و در خور شأن وجود مقدس پروردگار و انبیای الهی برشمردند و با اشاره به تاثیر استثنایی معلمان در سرنوشت ملت و کشور تاکید کردند؛ نقش «معلمانً هنرمند و جهادگر و دلسوز» در پیشرفت و تعالی جامعه، از تبدیل خاک به طلا نیز باارزش تر است.به گزارش ایسنا حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار «معلمی» را افروختن چراغ «حیات بخش هدایت و دانایی» در دل و جان انسان ها برشمردند و در تبیین اهمیت بی نظیر این مسوولیت خاطرنشان کردند؛ هر کدام از آثار بسیار باارزش، عالمانه و عمیق شهید مرتضی مطهری که حاصل و نتیجه جایگاه معلمی ایشان است چراغ جاودانه یی است که در ذهن و دل جامعه روشن شده؛ بنابراین ارزش «معلمی» در معنا و مفهوم عمومی آن حقیقتاً بسیار باعظمت و حیات بخش است. رهبر انقلاب اسلامی معلمیً آموزش و پرورش را جلوه برجسته یی از مفهوم عام معلمی دانستند و افزودند؛ این نقش استثنایی، در مقایسه با تاثیر دیگر معلمان زندگی انسان، یعنی «پدر و مادر» و استادان و دانشمندان نیز نقشی بالاتر است. دشمنان ملت ایران سه هدف اساسی؛ یعنی جلوگیری از پیشرفت علمی، ایجاد عقب ماندگی اقتصادی و تفرقه افکنی در صفوف متحد مردم را پیگیری می کنند و معلمان به علت اهمیت و حساسیت این شغل، همچون 27 سال اخیر یکی از اهداف اصلی این توطئه ها هستند اما جامعه معلمان همچون گذشته، مثل کوه در مقابل امواج فشار و توطئه ایستاده است.حضرت آیت الله خامنه یی با اشاره به حرکت رو به پیشرفت علمی، سیاسی، اقتصادی و دفاعی کشور خاطرنشان کردند؛ دیکتاتورهای جهان با توجه به پیشرفت روزافزون ایران و تاثیرپذیری محسوس ملت های مسلمان از نفوذ معنوی و آرمانی انقلاب اسلامی، همه تلاش و امکانات خود را برای متوقف کردن ملت ایران به کار گرفته اند، اما ملت و مسوولان نظام با تکیه بر «عقل، شجاعت و احساس مسوولیت جمعی» و با توکل بر خدا این راه افتخارآفرین را ادامه می دهند. «سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار با جمعی از معلمان اردیبهشت1386»
ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½: فاطمه کاویانی |
شنبه 87 فروردین 10 ساعت 3:19 عصر
|
|
ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ ï؟½ï؟½ï؟½
|
حضور آگاهانه مردم در صحنه سیاسی بویژه طی سالهای اخیر، یکی از شاخصههای اصلی توسعه پایدار تلقی میشود. توسعه پایدار بدون برخورداری از کارکردهایی در خصوص تعمیق مشارکت دمکراتیک، دست یافتنی نخواهد بود. برومن: «بدون حضور بومیان، توسعه پایدار احتمال موفقیت خود را از دست خواهد داد».
ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½: فاطمه کاویانی |
شنبه 87 فروردین 10 ساعت 3:19 عصر
|
|
ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ ï؟½ï؟½ï؟½
|
سازمانهای بینالمللی، به عنوان یکی از مهترین عاملان گسترش توسعه پایدار، به صورتی خاص مورد تأکید قرار گرفتهاند. این نهادها و سازمانها با نگرش به دنیای آینده که در پرتو روند جهانیشدن نقش آن ها تعیینکنندگی بیشتری خواهد داشت، در عرصه ظرفیتسازی برای چالش نوین تحرک دوبارهای را برنامهریزی کردهاند.
ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½: فاطمه کاویانی |
شنبه 87 فروردین 10 ساعت 3:19 عصر
|
|
ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ ï؟½ï؟½ï؟½
|
ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ ï؟½ï؟½ ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ ï؟½ï؟½ï؟½ ï؟½ï؟½ï؟½ ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½اگ
|